Annons:

Annons:

GTM 2020 kör digitalt evenemang i år

Från den 22 till den 24 juni arrangerar Deutsche Zentrale für Tourismus (DZT) Tysklands största incomingworkshop – Germany Travel Mart – som ett tre dagar långt online-event. På grund av Covid19-pandemin har DZT i samråd med värden för årets evenemang, turismförbundet Mecklenburg-Vorpommern (TMV), beslutat att flytta den fysiska Germany Travel MartTM (GTM) till år 2021, enligt ett pressmeddelande.

Petra Hedorfer, styrelseordförande för DZT, förklarar:

– För att vårda och bygga vidare på den ovärderliga kontakten med våra partners inom Tysklandsturismen samt med internationella inköpare och multiplikatorer erbjuder vi i år GTM som digitalt event. I och med detta slår vi en bro till recoveryprogrammen 2020/2021 och nästa fysiska GTM.

Tobias Woitendorf, VD för TMV, berättar:

– Vi är glada att redan nu kunna bjuda in key accounts från den internationella reseindustrin till den fysiska GTM från den 25 till den 27 april 2021 i Mecklenburg-Vorpommern. Förberedelserna är redan i full gång. Vi kommer även att delta i årets virtuella GTM 2020 för att presentera vår delstat och resedestination i ett webinar.

Förutom live-meetings mellan utställare och hosted buyers via etablerade networking-tools, integrerar DZT ytterligare digitala kommunikationsmöjligheter som webinar och on-demand-content.

Iris Müller, chef för DZT Stockholm, förklarar:

– Även om läget är allvarligt för de svenska reseföretagen, ser vi inför 2021 ett kommunikationsbehov inom resebranschen vilket främst är riktat mot våra tyska hotellpartners. Årets virtuella GTM erbjuder möjligheten att flexibelt kunna integrera bokningsbara onlinesamtal i arbetsvardagen. Vi välkomnar därför alla våra branschpartners och hoppas att så många som möjligt tar chansen att delta!

GTM har under de 46 år som evenemanget har arrangerats visat sig vara en utomordentligt effektiv plattform för affärskontakter och kontraktsuppgörelser mellan mer än 500 key accounts från den internationella reseindustrin och runt 350 tyska leverantörer. Internationella deltagare från fler än 45 länder deltar i workshop-dagarna med upp till 20 000 kundsamtal face-to-face.

Kommentarer är stängda.

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.