Annons:

Handiscover + Holidu ska tiofaldiga handikappanpassade bokningar

Handiscover, den svenska bokningstjänsten för semesterboenden som är anpassade för resenärer med begränsad rörlighet, inleder ett samarbete med metasökmotorn Holidu, en av världens största sökmotorer för semesteruthyrning. Alla Holidus partnerhemsidor har genomgått rigorösa utvärderingar för att säkerställa hög standard och Handiscover blir Holidus första partner inom certifierade tillgängliga boenden, enligt ett pressmeddelande.

Handiscovers grundare Sebastien Archambeaud räknar med att ha tiofaldigat antalet bokningar redan i slutet av nästa kvartal tack vare samarbetet.

– Samarbetet med Holidu bör bli en riktig game changer för oss, vi får synas på en av världens största prisjämförelseplattformar för semesterboenden. Via dem får vi en väldigt stor exponering i olika länder, konsumenter som börjar söka på Holidu kommer sedan enkelt till oss när de söker boenden för personer med begränsad rörlighet.

Holidu kan tack vare samarbetet få tillgång till Handiscover unika tillgänglighetsutvärdering.

Av de bokningssajter som Holidu exponerar blir svenska Handiscover den enda tjänsten som har certifierade semesterboenden i sitt slag.

– Vårt fokus på tillgänglighet attraherar dem och jag har kunnat visa Holidu att vi har ett unikt utbud av anpassat boende, så vår tjänst fyller ett tomrum för dem, detta är något som de har haft efterfrågan på och som skapar trygghet för dem, säger Sebastien Archambeaud.

– Holidu har som målsättning att göra upptäckten och bokningen av semesterbostäder så enkel som möjligt för alla resenärer. Därför är det väldigt viktigt att arbeta med de bästa partnerna, som Handiscover, säger Stephanie Collet, chef för affärsutveckling och partnerintegration på Holidu.

– Genom att integrera sina certifierade tillgängliga semesterboenden kommer Holidus användare att kunna filtrera efter det behovet och hitta exakt vad de letar efter. Vi är mycket glada över det här nya partnerskapet, säger Stephanie Collet.

Holidu grundades 2014 i München och jämför hundratals webbplatser som förmedlar semesterboenden så att resenärer kan hitta det största urvalet och det billigaste priset. Som en metasökmotor jämför Holidu erbjudanden på alla stora webbplatser för semesteruthyrning (bland annat Interchalet, TUI, Novasol, Booking.com, E-Domizil, Housetrip, HomeAway och Airbnb).

Holidu ger tillgång till mer än 14 miljoner semesterboenden.

Kommentarer är stängda.