Annons:

Annons:

Henrik Göthlin till Visit Denmark

Henrik Göthlin har utsetts till ny pr- och marknadskoordinator på Visit Denmark.

Henrik Göthlin har en lång bakgrund inom resebranschen och jobbade fram till förra sommaren på Estlands Turistbyrå med ansvar för både press och marknadsföring.

– Det ska bli en fantastisk rolig utmaning att få jobba och marknadsföra en så fin och omtyckt destination som Danmark. Visit Denmark har för mig, under åren, varit förebilden på många plan. Att jag nu får jobba med den mesta Grand Travel Award-vinnaren känns som ett steg i rätt riktning, säger Henrik Göthlin.

Visit Denmark har nyligen omorganiserat sin organisation vilket inneburit att 22 tjänster har försvunnit. Omorganisationen har enligt Visit Denmark genomförts för att anpassa verksamheten efter digitaliseringen, globaliseringen och delningsekonomin, tre parametrar som växer sig allt starkare inom turistnäringen.

Visit Denmarks marknadskontor i Sverige har därmed slimmat sin organisation och i höst kommer kontoret flytta till kontorshotellet No18 som ligger i SJ:s gamla direktionslokaler på Stockholms Centralstation.

Henrik Göthlin ersätter Clara Larsson som har börjat som pr & social media specialist hos Apollo.

7 kommentarer

  1. Per Sjönell: Underbart Henrik! Rent historiskt har du gjort ett fullt logiskt val ; Tallinn lär ju betyda "Dansk stad" Lycka till !!
  2. Charlie Lagerberg: Grattis Henrik och Danmark!
  3. Anonym: Grattis Henrik och lycka till! kram Cilla
  4. Peter. Casselryd: Grattis. Kanon. Jobb
  5. Katarina, Bollnäs: Grattis Henrik och lycka till.
  6. Frankel Anthony: Grattis Henrik!!!
  7. Frankel Anthony: Congrats Henrik, well deserved!!!

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.