Annons:

Premium

Hong Kong delar ut 500 000 gratis flygbiljetter

Hong Kong tar nu till ett drastiskt grepp för att få tillbaka turisterna. 500 000 gratisflygningar dit ska locka besökare tillbaka efter mer än tre år av tuffa restriktioner. Text: Janne Sundling

”Flygbolagen Cathay Pacific, Hong Kong Express och Hong Kong Airlines kommer att distribuera gratis flygbiljetter till utländska besökare”

”Hello Hong Kong”-kampanjen ska locka tillbaka turisterna till Hong Kong. Men gratisresorna förutsätter flyg med Cathay Pacific, Hong Kong Express och Hong Kong Airlines. 

Hongkongs ledare John Lee presenterade reklamkampanj som kommer att omfatta 500 000 gratisflygningar under gårdagen i stadens största kongresscenter. 

Lee sa att kampanjen ska visa att staden är öppen för turism och vill öka affärer och investeringar i den ”särskilda administrativa regionen” i Kina.

– Hongkong är nu anslutet till Kina och hela den internationella världen, och det kommer inte att finnas någon isolering, ingen karantän och inga restriktioner för att uppleva … att njuta av liv och rörelse i Asiens världsstad, sa han.

Hongkong var…

Har du redan Premium? .

Läs vidare med Premium

Ingår

  • Exklusiva analyser och sammanställningar av data för branchen
  • Unika intervjuer med reseindustrins viktigaste makthavare
  • Artiklar med tips och råd om hur du blir effektiv i ditt arbete
  • Och mycket, mycket mer!

Köp Premium