Annons:

Annons:

I sommar drar alltfler till Säfsen

Skidorten Säfsen rapporterar att deras sommarbeläggning är den högsta någonsin, 17 % högre jämfört med samma period i fjol.

Säfsen har en omfattande sommarverksamhet där 63 % av gästerna kommer från utlandet. De största nationaliteterna är Holland, Tyskland och Danmark. Ökningen kommer av att fler svenska och utländska familjer bokat samt en hög efterfrågan även utöver de klassiska semesterveckorna.

– Vi har målmedvetet och under många år gjort det enklare och roligare för barnfamiljer att vara aktiva tillsammans. Våra aktiviteter är lättillgängliga, här behöver du inte vara en skogsmulle för att kunna få en vildmarksupplevelse samtidigt som du bor och lever väldigt bekvämt säger Katrin Strandell, platschef på Säfsen Resort. Vi ligger helt rätt i tiden där trenderna med hälsa, aktivt liv och design pekar till vår fördel.

Inför sommarsäsongen har Säfsen byggt nya MTB-leder för de som vill utmana sin cykelfärdighet och cykla tillsammans med sina barn eller vänner. De nya lederna är 200 meter, 400 meter och 2,2 km samt en teknikbana med olika balans- och teknikövningar. Ofta finns MTB-instruktörer på plats. Sedan tidigare finns 350 km MTB-leder av alla svårighetsgrader.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
RES och Travel News söker webbredaktör
Sista ansökningsdag:
20 februari 2019
Senior Direct Sales and Servicing Agent
Sista ansökningsdag:
11 februari 2019
Affärsresesäljare
Sista ansökningsdag:
18 februari 2019
Specialist Tour Coordinator / Project Coordinator
Sista ansökningsdag:
13 februari 2019
MSC Cruises söker 2st resesäljare
Sista ansökningsdag:
26 februari 2019