Annons:

Israels nya turistminister heter Yoel (Konstantin) Razvozov

Israels nya turistminister tillträdde 15 juni och är medlem i det sekulära mittenpartiet Yesh Atid. Yoel Razvozov föddes 1980 i ryska Birobidzhan och kom till Israel 1991. Han har en kandidatexamen i affärsadministration med ekonomisk inriktning från Interdisciplinary Centre i Herzliya. Detta enligt ett pressmeddelande från den israeliska regeringen.

Yoel Razvozov har suttit i Knesset, det israeliska parlamentet, sedan 2013 och bland annat varit ordförande för Knessets sportlobby och Kommittén för invandring, absorption och diasporafrågor. I pressmeddelandet står vidare att Yoel Razvozov varit verksam i sociala frågor och delvis arbetat med förintelseflyktingars rättigheter.

Israels nya turistminister Yoel Razvozov

Yoel Razvozov blev israelisk judomästare som 16-åring och behöll titeln i tio år, vann två silvermedaljer i EM och representerade Israel i Aten-OS år 2004. Innan han påbörjade sin politiska bana satt han som ordförande och direktör för Israels olympiska kommitté mellan 2008-2013.

2 kommentarer

  1. Marcus Andersson: Utöver att vederbörande är turistminister, vilken nytta har jag av hans livs historia?
  2. Ulf: Svårt jobb. Personligen skulle jag vilja åka ditt men de som varit där säger att det är obehagligt att privatpersoner har vapen och att folk inte är särskilt trevliga mot icke judar på besök. Politisk är det också riskfyllt.
Area Sales Manager till Stockholm
Sista ansökningsdag:
5 juni 2024
Clarion Hotel Post söker Food & Beverage Director
Sista ansökningsdag:
28 maj 2024
Flygtaxis Support söker nya medarbetare
Sista ansökningsdag:
4 juni 2024