Annons:

Kiruna och Göteborg tar emot 600 tyska säljare och journalister

600 journalister och säljare från Tyskland kommer till Kiruna och Göteborg för en så kallad visningsresa. Det är resultatet av Visit Swedens, Swedish Laplands och svensk besöksnärings långsiktiga bearbetning av den tyska researrangören Dertour och blir den största satsningen på den tyska marknaden någonsin. 

Sverige tar i år emot 600 journalister och Tysklands tredje största researrangörs, Dertour, främsta säljare. VisitSweden räknar med att övernattningarna från arrangören Dertour kan öka med 25 procent och ge ökade intäkter till Sverige med 9 miljoner.
 
Dertour arrangerar varje år Dertour Academy som besöker olika destinationer i världen. Tidigare har man besökt bland andra Hurghada, Toronto, Kuala Lumpur, Dubai, Kapstaden, Beijing, Las Vegas, Barcelona och Paris.
 
Under fem dagar i november och december kommer Dertour Academy till Kiruna och Göteborg. Visit Sweden, Swedish Lapland Tourism, Kiruna Lapland, Göteborg & Co, SAS, SJ och Scandic ska tillsammans med Dertour ta fram ett program för att få resesäljarna att vända blickarna norrut

Kommentarer är stängda.