Annons:

Klässbols Linneväveri vinner regionfinal i Stora Turismpriset

Klässbols Linneväveri har utsetts till vinnare i Stora Turismprisets regionfinal för området Värmland, Örebro och Västmanland.

Nominerade var även Skogens Konung och Fortum Ski tunnel i Torsby. Klässbols Linneväveri går nu vidare som finalist till Stora Turismprisets riksfinal den 23 oktober i Stockholm.
Juryn lämnade följande motivering om vinnaren: “Klässbols Linneväveri är ett gott exempel på modern utveckling av traditionella produkter genom samarbete med samtida formgivare med stark känsla för kvalitet och material. Företagets produkter finns tillgängliga på många håll i världen och har ett mycket gott rykte, ett rykte som bidrar till att många människor väljer att besöka den lilla byn och naturen runt om. Företaget har blivit ett starkt besöksmål som bidrar till att flera verksamheter skapas och utvecklas i området.”
– Vi gör uttrycket ”bliv vid din läst” sant. VI har utvecklats med ny design, men använder fortfarande naturmaterial och traditionell vävteknik. Något som omvärlden bevisligen uppskattar. Nu ger det även resultat att vi samarbetar med turistorganisationer och samhället i övrigt. Otroligt roligt att vi bidrar till Värmlands utveckling turistiskt , säger Dick Johansson, marknadschef, Klässbols Linneväveri.

Kommentarer är stängda.

Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024