Annons:

Annons:

Kungsberget fortsätter växa – nya fjällstugor 2020/2021

Kungsberget har blivit en populär skidanläggning i Sverige och nu tar de nästa steg i utvecklingen. Den 1 december är det säljstart på nya fjällstugor som kommer att stå klara under 2020 och 2021, enligt ett pressmeddelande.

– Resan som vi har gjort i Kungsberget, från dagsanläggning till skidort, är fantastisk och att nu utöka med fjällstugor känns som helt rätt steg att ta. Det finns en efterfrågan, samtidigt som vi tror att det kan hjälpa oss att ta ytterligare kliv framåt, säger Anders Kjällström, vd på Branäsgruppen, koncernen där Kungsberget ingår.

För några år sedan, när Kungsberget varen dagsanläggning, hade man nog svårt att förutspå den fantastiska resa som de gjort fram till nu. Idag är de en av Sveriges snabbast växande skidanläggningar och en skidort med flera boenden och mer än 20 pister. Även om boendeutbudet är relativt stort, med både lägenheter och mindre stugor har det funnits en längtan efter äkta fjällstugor på området. Totalt kommer 16 stugor att byggas på det nya området, Prinshöjden, där 5 nyckelfärdiga hus kommer att kunna säljas redan under 2020.

Kommentarer är stängda.

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.