Annons:

Annons:

Ny branschprofil till Related

Nordiska PR- och representationsbyrån Related utökar sitt team i Stockholm med två nya medarbetare. En av dem är branschprofilen Paul Sikic som blir ny Senior Trade & MICE Executive. De senaste månaderna har Relateds kundportfölj växt och byrån har vunnit flera större kontrakt, vilket är anledningen att man nu förstärker teamet.

Paul Sikic är ett välkänt ansikte för många i branschen och han kommer närmast från en tjänst som turistchef för Kroatiska Turistrådet.

I september fick Related åter tillbaka Dubai i kundportföljen och har under året även vunnit flera andra nya uppdrag, bland annat för resmål som Kroatien, Portugal, Teneriffa, Grindelwald samt ett flertal hotell. Related har också haft ytterligare tidsbegränsade projekt för destinationer som Maldiverna, Filippinerna och Macao.

Nu stärker byrån sitt team med två nya medarbetare. Paul Sikic, som arbetat som turistbyråchef för Kroatien under många år och är ett välkänt ansikte för många i branschen, ansluter sig nu till teamet i Stockholm. Paul har gedigen erfarenhet av destinationsmarknadsföring och kommer primärt ansvara för kunder med fokus på trade-samarbeten, MICE och branschrelationer, bland annat för Dubai Tourism (DTCM) och Dubai Business Events (DBE). Paul Sikic tillträder tjänsten efter årsskiftet.

Samtidigt har Related anställt Vendela Carlén som PR Executive. Vendela har erfarenhet från byråvärlden sedan tidigare, liksom av kunder inom turism och resor. Hon har bland annat jobbat på event- och PR- byrån Spoil Concept. Vendela är baserad på Stockholmskontoret och tillträdde sin tjänst i början av november.

Related är en nordisk kommunikations- och representationsbyrå med kontor i Århus, Danmark och i Stockholm, Sverige. I dagsläget arbetar åtta personer i Danmark och fem i Sverige.

Kommentarer är stängda.

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.