Annons:

Annons:

Ny latinamerikansk reseförening

LATA-NORDIC, Latin American & Caribbean Travel Association, har skapats med målet att öka turismen till de latinamerikanska länderna.

Föreningen vill öka kunskapen om Latinamerika genom ”Forum Latin America” som ska arrangera kurser om de skilda destinationerna. På kurserna kommer man bland annat att ta upp ländernas kultur, natur och ekoturism. Det kommer också att bli workshops och after-works. Dessa kan till exempel hållas på någon av de latinamerikanska ambassaderna och syftar till att landet ska få presentera sig för medlemmarna.
Styrelse består av ordförande ”Lalle” Bergenholtz, som producerat resor i regionen sedan 1960-talet, Bo Svanberg, SIR, Karin Bernesson, Thabela Travel, Joakim Bendezú, Peruspecialisten, Marianne Kurlandsky, Bo Johansson och Pamela Pizarro, Iberia. För närvarande ligger medlemsantalet på runt 50 företag plus ett antal individuella medlemmar.
Första after-worken hålls idag på Guatemalas ambassad.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA