Annons:

Annons:

Ny ordförande i Destination Sälenfjällen

Sven von Holst har valts till ny ordförande Destination Sälenfjällen. Det framgår av ett pressmeddelande.

Destinationsbolaget Året Runt i Sälenfjällen AB, med marknadsnamnet Destination Sälenfjällen har valt Sven von Holst till ny ordförande.

Sven von Holst har en gedigen bakgrund inom näringslivet med flera ledande befattningar och stor erfarenhet av nationellt och internationellt arbete med fokus på försäljning, företagsförvärv, organisationsförändringar, kommunikation och ledarskap. Han var också vd för Skid-VM 2015 i Falun.

– Vi har under de senaste åren etablerat Destination Sälenfjällen som en enad röst för hela besöksnäringen i Sälenfjällen och när vi nu tar nästa steg ut på internationell marknad genom vår etablering Scandinavian Mountains Airport och Shopping, känns det oerhört tryggt att ha Sven med oss på resan med sin breda erfarenhet och kompetens, säger avgående ordförande, Thommy Backner.

Sven von Holst:
– Jag fick frågan om jag ville ta över ordförandeposten för några veckor sedan och tackade ja direkt. Sälenfjällen och Scandinavian Mountains är ett av de mest expansiva och spännande utvecklingsområdena just nu ur besöksnäringsperspektiv och jag vill gärna bidra med min kunskap och erfarenhet, säger han.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
Jambo Tours/TEMA söker biljettör
Sista ansökningsdag:
3 februari 2020
Tur & Retur söker erfaren resesäljare
Sista ansökningsdag:
3 februari 2020
Säljare till Möten och Event
Sista ansökningsdag:
14 februari 2020
Försäljningschef till Europaweekend
Sista ansökningsdag:
26 januari 2020