Annons:

Annons:

Ny ordförande i Destination Sälenfjällen

Sven von Holst har valts till ny ordförande Destination Sälenfjällen. Det framgår av ett pressmeddelande.

Destinationsbolaget Året Runt i Sälenfjällen AB, med marknadsnamnet Destination Sälenfjällen har valt Sven von Holst till ny ordförande.

Sven von Holst har en gedigen bakgrund inom näringslivet med flera ledande befattningar och stor erfarenhet av nationellt och internationellt arbete med fokus på försäljning, företagsförvärv, organisationsförändringar, kommunikation och ledarskap. Han var också vd för Skid-VM 2015 i Falun.

– Vi har under de senaste åren etablerat Destination Sälenfjällen som en enad röst för hela besöksnäringen i Sälenfjällen och när vi nu tar nästa steg ut på internationell marknad genom vår etablering Scandinavian Mountains Airport och Shopping, känns det oerhört tryggt att ha Sven med oss på resan med sin breda erfarenhet och kompetens, säger avgående ordförande, Thommy Backner.

Sven von Holst:
– Jag fick frågan om jag ville ta över ordförandeposten för några veckor sedan och tackade ja direkt. Sälenfjällen och Scandinavian Mountains är ett av de mest expansiva och spännande utvecklingsområdena just nu ur besöksnäringsperspektiv och jag vill gärna bidra med min kunskap och erfarenhet, säger han.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
Team Manager till Customer Service i Sverige
Sista ansökningsdag:
10 oktober 2018
Projektledare grupp & konferenser till AKI Travel
Sista ansökningsdag:
2 oktober 2018
Inside Sales Representative
Sista ansökningsdag:
4 oktober 2018
Service and Sales consultant
Sista ansökningsdag:
14 oktober 2018
Avdelningschef reseproduktion
Sista ansökningsdag:
24 september 2018
Business Travel Consultant till Hogg Robinson Group (HRG)
Sista ansökningsdag:
2 oktober 2018