Annons:

Nya chefer på Göteborg och Co

Göteborg och Co har utsett en ny ledningsgrupp som ska styra bolaget med vd och vice vd.

I slutet av fjolåret påbörjade Göteborg & Co en översyn av organisationen. Från och med den 1 maj i år kommer nya ansvarsområden och ledande befattningar att sättas in. De nya ledarna kommer tillsammans med vd Sabine Söndergaard och vice vd Lars Ahrman att utgöra bolagets ledningsgrupp.
 
– Ett av syftena med organisationsutvecklingen vi gör är att ta till vara den stora erfarenhet och kunskap som finns hos personalen samtidigt som vi tillför nytänkande och öppnar upp för influenser utifrån, säger Sabine Söndergaard.
 
Camilla Nyman, som började jobba på Göteborg & Co år 2000 på Göteborg Convention Bureau, blir ledare för det nya ansvarsområdet partnerskap och finansiering.
 
Henrik Jutbring har arbetat med utveckling och värvning av evenemang som Way out West, Metaltown och P3 Guld sedan 2000 och under de senaste två åren varit analytiker och strateg på bolagets FoU-avdelning. Han blir nu ledare för ansvarsområdet innovation och produktutveckling.
 
För det nya ansvarsområdet värvning och försäljning blir Max Markusson ledare. Han har tidigare arbetat på Exportrådet i Lettland och sedan 2006 varit vd för Faktum i Göteborg.
 
Fredrik Dahlgren blir ledare för området kommunikation. Han har tidigare drivit egen byråverksamhet och innehaft uppdrag inom kommunikation, exempelvis som marknads- och försäljningschef på Tura Scandinavia.
 
Anki Sande är sedan 2008 projektledare för Göteborg kulturkalas och blir nu ledare för projektgenomförande och besökare.
 
Näringslivsgruppen kommer även i fortsättningen att ledas av Birgitta L-Öfverholm.

Kommentarer är stängda.

Är du vår nya stjärna? Snart öppnar Scandic Södra Kajen
Sista ansökningsdag:
27 februari 2024
komoot is searching for a Partnerships & Sales Manager
Sista ansökningsdag:
29 februari 2024
VD till RK Travel Group
Sista ansökningsdag:
3 mars 2024