Annons:

Annons:

Rekordintresse att semestra hos SkiStar i sommar

SkiStar Sports & Adventures är redan en succé: Trycket är extra stort på bokning av egen stuga och det är hög tid att boka nu för att säkra en sommarsemester full av aktiviteter för hela familjen. Exempelvis SkiStar Sälen har ett bokningsläge på +24% i jämförelse med föregående år*. Vandring, cykling, padel, äventyrsgolf och klätterparker är bara några av nyheterna hos SkiStar i sommar. Dessutom erbjuds lägerverksamhet för barn och unga såsom Valle Kids Club och Teen Camp-Bike som har stor efterfrågan och börjar fyllas på snabbt, enligt ett pressmeddelande.

 Svemester-trenden är verkligen här för att stanna då många väljer en aktiv semester tillsammans med familjen och de närmaste hos oss på SkiStar i den fantastiska fjällmiljön även sommartid. Som den ledande semesterarrangören för Skandinavien är det därför extra glädjande att intresset är så stort att få ta del av de minnesvärda fjällupplevelser vi erbjuder, säger Mathias Lindström, kommersiell direktör på SkiStar AB i ett pressmeddelande.

Satsningen på sommarsäsongen är den första i sitt slag för SkiStar med konceptet Sports & Adventures, som öppnar upp under vecka 26. Byggnationen av bland annat padelbanor i Sälen, Höghöjdsbana i Åre och Norges största Pump Track i Trysil pågår för fullt. Sommarsäsongen är under utveckling och vintersäsongen kommer fortsatt att utgöra en större del av omsättningen. Samtidigt är planen att investera och växa även på sommaren under en 3-årsperiod, framförallt i antalet sålda objektsnätter.

– Det är många som vill besöka oss i sommar och det gör också att fjällupplevelserna inte bara bör vara minnesvärda utan också hållbara. Det gör att både vi, gästerna och alla aktörer i fjällvärlden behöver ta ett extra stort ansvar för att värna om den unika fjällmiljö vi har tillsammans. Därför kommer vi t ex att informera och inspirera våra gäster lite extra om vett & etikett i fjällen med start i sommar, avslutar Mathias Lindström i ett pressmeddelande.

KOMMENTARER

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
Inca Tours söker biljettör
Sista ansökningsdag:
21 maj 2021

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.