Annons:

Annons:

Related ny PR-byrå för Kroatiska Turistrådet

Kroatiska Turistrådet, Croatian National Tourism Board, har utsett Related till ny PR-byrå i Sverige och Norge. Kontraktet omfattar både strategiutveckling och kampanjer inom PR och sociala medier med målet att stärka Kroatiens position som resmål och öka antalet besökare utanför högsäsong, enligt ett pressmeddelande.

Relateds uppdrag i Sverige och Norge är del av ett större europeiskt kontrakt, med den brittiska kommunikationsbyrån Hills Balfour som huvudbyrå. Hills Balfour och Related är båda medlemmar i det globala byrånätverket Travel Consul och kontraktet för Croatian National Tourism Board upphandlades tillsammans med 10 andra medlemsbyråer i Europa.

– Kroatien är ett fantastiskt resmål och ett land med stor mångfald, som erbjuder ett varierat utbud av upplevelser. Landet har ett rikt kulturarv, historiska städer, de vackra nationalparker och bergsområden, liksom en fantastisk skärgården och vackra stränder som rankas bland världens bästa. Det är en destination som har ökat stort i popularitet de senaste åren och vårt mål är att få ännu fler att uppleva resmålet, även utanför högsäsong, säger Henrik Koch, vd, Related.

På Related är man mycket glada över det nya uppdraget men det är inte första gången som byrån jobbar med Kroatien. Related jobbade med destinationen redan år 2008 och sedan dess har byrån växt och framgångsrikt specialiserat sig på just nordisk destinationsmarknadsföring.

2018 fick Related ett nytt uppdrag för Kroatien tillsammans med Hills Balfour med fokus på digital kommunikation och sociala medier. Ett uppdrag som nu utökats till att också omfatta PR.

Related har idag 12 anställda totalt med kontor ibland annat Stockholm och Århus.  Byrån jobbar sedan tidigare även med PR- och representationsuppdrag för bland annat Malta, Flandern, Las Vegas, Miami, The Beaches of Fort Myers and Sanibel och The Great American West.

Om Kroatien

Utsträckt längs det Adriatiska havet, ett stenkast från Centraleuropa är Kroatien ett land som definieras av sitt rika kulturarv. I dag blandas historia med en ungdomlig känsla och en vibrerande energi som visat sig vara oemotståndlig för dem som söker mångfald. Hisnande vacker natur, ändlös kust, varierande gastronomi, äventyr, sport och wellness kan avnjutas året runt. Oavsett om du utforskar den gamla staden Dubrovnik, ett av UNESCOs världsarv, eller om du hoppar runt mellan olika öar i Splits skärgård, letar tryffel i Istrien, flyger skärm över Plitvices sjöar, söker dig genom Zagreb’s gator och gömda passager, fågelskådande i Kopacki, festandes på Zrce’s strand i Novalja eller spenderar tid med familjen på stranden i Zlatni Rat, finns det verkligen något för alla i Kroatien.

För mer information, besök: http://croatia.hr  

Om Related

Related är en nordisk full-servicebyrå som bildades 2013. Vi kombinerar strategisk och operativ kommunikation, PR och marknadsföring med gedigen kunskap om – och erfarenhet av – representation och destinationsmarknadsföring inom reseindustrin.

Related jobbar som nordisk/skandinavisk representant för ett flertal hotell och destinationer runt om i världen och fokuserar på alla aspekter inom marknadskommunikation, PR, B2B och MICE i Sverige, Danmark, Norge, Finland och Island.

Related har kontor i Danmark, Sverige, Norge och Finland och är en del av det globala byrå-nätverket Travel Consul.www.related.dk

 

 

” src=”blob:https://www.travelnews.se/f97c0ed9-573f-4d1a-8907-b502367ac65c” alt=”dubrovnik-optimized-for-print-hrvoje-serdar_web.jpg” type=”application/x-apple-msg-attachment” class=”Apple-web-attachment Singleton Apple-edge-to-edge-visual-media” style=”font-style: normal; font-variant-caps: normal; font-weight: normal; letter-spacing: normal; orphans: auto; text-align: start; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: auto; word-spacing: 0px; -webkit-text-size-adjust: auto; -webkit-text-stroke-width: 0px; text-decoration: none; caret-color: rgb(0, 0, 0); color: rgb(0, 0, 0); font-family: Helvetica; font-size: 12px; opacity: 1;”>

Kommentarer är stängda.