Annons:

Related ska marknadsföra Dubai i Norden

PR- och representationsbyrån Related har precis signerat ett stort kontrakt med Dubai Tourism. Därmed är byrån – återigen – turistrådets nordiska representant med ansvar för turistrådet samtliga trade-, marketing- och MICE-aktiviteter i Sverige, Danmark, Norge och Finland. Sedan augusti assisterar Related även turistrådet med PR, enligt ett pressmeddelande.

Den nordiska PR- och representationsbyrån Related har precis vunnit en ny, omfattande upphandling med Dubai Tourism; det officiella turistrådet för Dubai. Related är därmed turistrådets representant i Sverige, Danmark, Norge och Finland – med ansvar för turistrådets trade-, marketing- och MICE-aktiviteter på de fyra nordiska marknaderna.

Sedan augusti hanterar Related även turistrådets PR-aktiviteter i de fyra nordiska länderna.

– Vi är glada att återigen samarbeta med Related, den nordiska marknaden är en viktig och växande marknad för Dubai. I nära samarbete med Related kommer vi nu arbeta för att stärka och utveckla Dubais position bland de nordiska turisterna, säger Shahab Shayan, Senior manager för UK, Irland och Norden, International operations på Dubai Tourism.

Hos Related är man också väldigt glad och stolt över att återigen kunna addera den populära ökenmetropolen till kundportföljen:

– Vi är otroligt stolta över att vi återigen har vunnit ett av de största turismkontrakten på den nordiska marknaden, och för det förtroende som Dubai Tourism har till oss och det sätt vi arbetar på. Vår uppgift blir nu att bygga vidare på den solida kunskap och erfarenhet vi har om destinationen sedan tidigare, liksom våra starka relationer med strategiska partner i branschen, i såväl Sverige, Danmark, Norge som Finland. Samtidigt kommer vi fokusera på att utforska nya potentialer och målgrupper. Dubai har stora ambitioner på den nordiska marknaden och vårt arbete ska bland annat stödja turistrådets mål att locka 20 miljoner turister till Dubai år 2020, berättar Henrik Koch, VD, Related.

Kommentarer är stängda.