Annons:

Annons:

Sommaren 2021: Bra för båtturismen

Båtuthyrningsplattformen Click&Boat lanserades på den svenska marknaden i slutet av förra året. Företaget ser positivt på fortsättningen på 2021 med en blandning av bokningar på nationella och internationella destinationer. Det skriver Click&Boat i ett pressmeddelande.

Under sommaren 2020 ökade antalet bokningar med 20 procent jämfört med samma period under 2019. Företaget rapporterar en ökad tillväxt och ser optimistiskt på den kommande högsäsongen. När det gäller svenska båtturisters utländska preferenser skriver Click&Boat att Split, Zadar, Sardinien och Aten är återkommande favoriter.
– En båtsemester stämmer väl överens med vad människor längtar efter, känslan av frihet, spendera tid utomhus och vara i naturen. Resenärer ombord kan upptäcka många olika platser på en båttur, samtidigt som de kan undvika folkmassor, säger Edouard Gorioux, en av grundarna av Click&Boat.

KOMMENTARER

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
Senior Sales Operations Agent to Qatar
Sista ansökningsdag:
1 juli 2021
Visitnorway söker en Branschspecialist
Sista ansökningsdag:
1 juli 2021

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.