Annons:

Annons:

Tävla med TN – vinn resa till schlager- och nöjesstaden Wien

Wien är på allas läppar inför Eurovisionsfinalen den 23 maj. Tävla med Travel News och vinn en resa till Wien med Austrian Airlines för att upptäcka den österrikiska party- och schlagerstaden.

Lördag den 23 maj avgörs Eurovisionsfinalen i Österrikes huvudstad, mest känd för det imponerande slottet Schönbrunn, lippizanerhästar och sin klassiska arkitektur.

Men Wien är mycket mer än så – ett spännande weekendresmål som bjuder på modern design, coola barer och roligt nattliv. Kvällstid är Gürtel the place to be, där musikklubbarna frodas i arkaderna mellan tunnelbanestationerna i jugendstil och där nöjeslivet flyttar ut på trottoarerna under den varma sommaren. För dem som gillar electronics finns klubbar som Pratersauna och Grelle Forelle i staden. Eller vad sägs om en bit mat på Naschmarkt, Wiens största marknad med restauranger med mat från världens alla hörn.

Modern design och konst hittar man bland annat hos Young Designers in Vienna och Westlicht Fotografie.

I Wiens museikvarter kan besöken på konstutställningar och muséer avslutas med häng på urbana Café Leopold, ett coffehouse som när mörkret faller blir en trendig mötesplats med DJ:s, konserter och videoprojektioner av österrikiska experimentella filmmakare.

Vill du själv upptäcka nöjes- och kulturstaden Wien? Tävla med Travel News och Austrian Airlines. Svara på två frågor om Eurovision och Wien och vinn 2 flygbiljetter från Skandinavien till Wien i Austrian Airlines ekonomiklass med dess prisbelönta service ombord inklusive bagage, snacks och dryck.

Tävlingen pågår till fredag 22 maj. 

Lycka till!

Uppdatering: Nu är tävlingen avgjord. Se vem som vann här.

Kommentarer är stängda.

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.