Annons:

Annons:

VD-byte i Travel Support – Vice VD och Styrelseledamot Philip Locklund tar över

Philip Locklund är ny VD för Travel Support. Philip har sedan 2019 varit del av bolagets styrelse och i januari 2020 anställdes han som vice VD för bolaget. Han ersätter den tidigare VDn och grundaren Peter Stegerås och tillträdde den 1 juli.

Coronapandemin har slagit hårt mot resebranschen och det ställs nu helt nya krav på leverantörer i branschen. För att säkerställa fortsatt tillväxt och stabilitet framöver krävs det ett aktivt operativt ledarskap när branschen förändras vilket legat till grund för beslutet.
– För mig som grundare känns det som ett naturligt steg att nu lämna över VD-posten. Jag kommer fortsatt sitta kvar som styrelseordförande och vara ytterst ansvarig för de strategiska beslut som fattas, men för att hantera den förändring som branschen nu genomgår så krävs det en VD som kan vara hundra procent fokuserad på det operativa och jag är övertygad om att Philip är precis rätt person för det uppdraget säger Peter Stegerås, grundare Travel Support i ett pressmeddelande.
Philip Locklund har en bakgrund från Volvo Car Mobility där han var med från starten 2017 och senare blev operativt ansvarig för lanseringen på den svenska marknaden 2019. Han har även en bakgrund från Handelshögskolan i Stockholm där han har både en kandidat och masterexamen i Business Management.
– Travel Support har en framgångsrik historia och jag är väldigt glad och stolt för detta förtroende. Hela branschen står inför enorma utmaningar men jag är övertygad om att det finns mer att ge. Det kommer krävas nya tekniska lösningar och starkare samarbeten i branschen. Först ska vi igenom detta stålbad och framtidssäkra vår partners säger Philip Locklund  i ett pressmeddelande.
Philip tillträdde som VD den 1 juli.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.