Annons:

Annons:

Vestager: Europa kan öppna för resor i slutet av sommaren

Redan i slutet av sommaren kan Europa öppna upp för resor. Det säger EU-kommissionens vice ordförande Margarethe Vestager enligt SvD Näringsliv. Vestager säger att det så kallade R-talet är under 1,0 i alla medlemsstater, vilket ger hopp om att kunna rädda delar av semestern. Under onsdagen väntas EU presentera förslag på hur resandet ska kunna komma i gång igen. – Troligen kommer vi att veta mer om två månader eller om fyra månader. Men vi tror att i vart fall en del av semestersäsongen kan räddas, kanske genom att vi förlänger den till början av hösten, säger hon.

En kommentar

  1. Vera: Undrar Vad Margarethe Vestager kommer att förhandla fram tills hösten. Nyligen hade jag protat med Kroatisk ambasad i Stockholm ,angående min resan till Kroacien. Fick svaret att resor blir möjliga. Vilka exakt här i Sverige spökar med resandet först i hösten? menar Vestager denna året eller nästa år? Man blir så frusterat , depigg av alla konstiga utlotande och prezenterade förslag ,som leder ingenstans. Svara

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

1 KOMMENTARER ÖPPNA

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.