Annons:

Visit Denmark omorganiserar – Andreas Näsman avgår

Efter sju år och sju Grand Travel Awards lämnar Andreas Näsman, vd på Visit Denmark, sin tjänst. Visit Denmark sparar in på 17 poster och flyttar marknadsföringsarbetet till Köpenhamn.

En rad organisationsförändringar och en ny marknadsföringsstrategi ligger till grund för att Visit Denmark och Andreas Näsman har valt att gå skilda vägar. Visit Denmark väljer att samla in sitt marknadsföringsarbete till att i högre grad utföras från huvudkontoret i Danmark. I framtiden ska färre, men större kampanjer genomföras och samma kampanjer gå i flera länder.
– Det har varit fantastiska år med en dejlig produkt, men nu känner jag att tiden är inne för nya spännande utmaningar, säger Andreas Näsman, vd på Visit Denmark Sverige.
Omorganisationen innebär att 17 poster försvinner och 5 nya upprättas. Sedan år 2009 har Visit Denmark avskaffat minst 30 heltidsanställningar och efter denna besparing finns 94 heltidsanställningar kvar.
– Vi är otroligt tacksamma för det arbete Andreas har lagt ner i marknadsföringen av Danmark. Det har skett med stor entusiasm och glädje och vi önskar Andreas all lycka framöver, säger Jan Olsen, koncernchef Visit Denmark.

Kommentarer är stängda.