Annons:

Annons:

Visit Sweden drar sig ur Norge – satsar på Kina och Indien

Det statligt delägda turismföretaget Visit Sweden avvecklar sin verksamhet i Norge och Danmark nästa år för att i stället lägga mer kraft på marknadsföring i länder med större tillväxtpotential. Det framgår av ett pressmeddelande.

– Med den finansiella situation vi har tror vi att vi gör mest nytta genom att skapa mer imageskapande Sverigemarknadsföring i de länder där det finns många resenärer som är nyfikna på landet, säger Ewa Lagerqvist, vd för Visit Sweden.

Företaget uppger att man ser stor potential i framför allt Tyskland, Storbritannien, Nederländerna, Frankrike, USA, Kina och Indien.

2 kommentarer

  1. hans: Äntligen men de hade kunnat ta bort Storbritannien, Nederländerna, Frankrike, USA, Kina och Indien också, medan lagt till Polen, som är en stor missad marknad. Svara
  2. Lars Gustafsson: Rätt intressant när vår regering pratar om "klimathotet" och att leva klimatsmart , att inte resa långa sträckor med flyg!? Vad bidrar vi med om vi ska få hit kinesiska och indiska turister, ska dom segla hit? Hur tänkte ni? /Lars Svara

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

2 KOMMENTARER ÖPPNA
Vi söker en Vikarierande Systemspecialist
Sista ansökningsdag:
15 december 2019
Travel Consultant to FCM Travel Solutions Sweden
Sista ansökningsdag:
11 december 2019
På nytt jobb