Annons:

Annons:

Visita välkomnar nya stödpaket, men vill ha ännu mer

– Vi har jobbat hårt för bättre stöd, och även om beskedet dröjt alldeles för länge är det bra att regeringen och samarbetspartierna lyssnat på oss och nu ser till att förbättra permitteringen och ändra omställningsstödet så att det täcker en större andel av de fasta kostnaderna. Beskeden var nödvändiga för att rädda företag och jobb i den här extrema situationen, säger Jonas Siljhammar, vd Visita till Besöksliv.

Samtidigt betonar Jonas Siljhammar att det behövs mer stöd till besöksnäringen.

– Det som presenterades idag är långt ifrån tillräckligt och jag utgår från att fler åtgärder kommer presenteras i närtid för att minska skadan av det näringsförbud som i praktiken riktats mot stora delar av besöksnäringen, säger Jonas Siljhammar.

2 kommentarer

  1. Erik: Gillar inte hur han vinklar det "och jag utgår från att fler åtgärder kommer presenteras i närtid för att minska skadan av det näringsförbud som i praktiken riktats mot stora delar av besöksnäringen, säger Jonas Siljhammar". Han får det att låta som att detta görs för att det är kul, att regeringen inte har något bättre för sig än att göra skit för besöksnäringen. Vi har en pågående pandemi i aldrig tidigare sedd omfattning. Det restriktioner som görs är nödvändiga, så sluta få det att låta som att det är regeringens fel. Svara
  2. Anders H: Erik, dina återkommande inlägg kan närmast liknas vid sura uppstötningar. Ta en Novalocul så kanske det lugnar sig. Det kan ju till och med göra så att dina inlägg blir lite mer begåvade än hittills. Eller är du ett av regeringspartiernas troll? Svara

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

2 KOMMENTARER ÖPPNA

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.