Annons:

Annons:

 Succé för Amerikadag hos Swanson’s i Osby 

Swanson´s traditionella Amerikadag hölls för 18:e året i rad lördagen den 29 februari på Fort Swanson i Osby, enligt ett pressmeddelande.

”Det blev en absolut succé med över 1 350 besökare trots oron för Corona. Det var ti och med en handfull fler än i fjol”, säger Tommy Swanson, VD och grundare. Amerikadagen är sedan länge Sveriges största resemässa för blivande amerikaresenärer och ett helt unikt tillfälle att skaffa sig mer information om detta fantastiska resmål. 

På plats fanns även Robert och Maria Wells som gjorde två bejublade framträdanden som höjde stämningen ytterligare. Tillsammans med Robert arrangerar vi en MC-resa i Kalifornien, Highway to Wells, där vi färdas både på Route 66 och längs den berömda kustvägen Highway 1. 

I år var drygt 40 städer, stater och turistföretag representerade, till exempel fem stater från Rocky Mountains, delegationer från Florida, Södern och Kalifornien. Bland de nya utställarna fanns Nevada, Kennedy Space Center och fem rancher. Utställarna poängterar att inte någon annanstans träffar man en så stor andel presumtiva resenärer som på Swanson’s Amerikadag. Förutom möjligheten att träffa så många turistmyndigheter och turistföretag hölls 15 föredrag och man kunde även förboka möten med Swanson’s resekonsulter. 

Kommentarer är stängda.

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.