Annons:

Annons:

Bästa guiden till Las Vegas

Den mytomspunna staden på USA:s västkust har fått vara huvudroll i många filmer. Inte så konstigt. Den här staden lämnar du inte utan historier att berätta. Staden är konstig vilket också är just stadens charm. I Las Vegas lägger du ditt vanliga liv på hyllan ett tag och kliver in i ett konstgjort neonlandskap av shower, spel och bröllop. Staden sover aldrig. Och knappt du heller.

Men, Las Vegas är såklart mer än bara en filmkuliss. Det är lätt att glömma bort att bakom neonfasadena finns en hel bakgård av hippiedistrikt och klassiska kasinon.

I den här guiden tipsar vi om våra bästa hotell och våra favoritrestauranger, vilka barer vi tycker är bäst och vart vi går för att dricka kaffe. Och vilka ställen som är ”fabulous”, för som den klassiska skylten säger:

”Welcome to fabulous Las Vegas”.

Här hittar du guiden.

Tips av: Peter Eliasson.

En kommentar

  1. Roland: Las Vegas är verkligen ett eldorado för den som älskar neonljus. Utgångspunkt också för den som vill flyga genom Grand Canyon. Däremot har jag svårt att få det till att staden ligger på USA' s västkust, dit är det en bra bit.

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.