Annons:

Claes Pellvik ny kommunikationschef för Ving

Ving och de nordiska systerbolagen som ingår i Nordic Leisure Travel Group får från den 1 november ny kommunikationschef då Claes Pellvik tillträder rollen som ansvarig för det nordiska kommunikationsarbetet, enligt ett pressmeddelande.

Claes Pellvik har en gedigen erfarenhet från branschen med sina 28 år i företaget där han haft ett flertal olika tjänster, men där han främst varit ansvarig för Vings marknadsföring. Och med sina 18 år som marknadschef för bolaget är han en av de marknadschefer som suttit längst på sin position.

I sin nya roll som kommunikationschef kommer Claes att ansvara både för kommunikations- och PR-arbetet för Ving i Sverige, men har även till uppgift att leda det nordiska teamet som inkluderar Ving i Norge, Spies i Danmark och Tjäreborg i Finland.

– Jag är ödmjuk och samtidigt peppad inför den nya rollen, att tillsammans med det nordiska kommunikations-teamet, kommunicera allt spännande som händer i vår koncern och i resebranschen i stort, säger Claes Pellvik, ny kommunikationschef Ving i ett pressmeddelande.

Claes Pellvik tar över rollen efter Fredrik Henriksson, som går vidare för nya uppdrag som kommunikationschef för Husqvarna Group.

2 kommentarer

  1. Veteranen: Rätt person på rätt plats, stort grattis till både Ving och Claes och lycka till!
  2. Zola: Kommunikations- och PR-arbetet klarar han säkert men själva den delen av arbetet tycker jag ofta är att snygga till fakta eller kanske dölja densamma.