Annons:

Annons:

Ving inför tillfälliga mer generösa avbokningsvillkor

Som enda större svenska researrangör erbjuder Ving nu möjligheten att avboka en resa fram till 30 dagar innan avresa under våren och försommaren. De tillfälliga avbokningsvillkoren gäller från och med 29 januari vid nybokningar av charterresor med avresa till och med 15 juni 2021. För att möta behovet av flexibilitet under pandemin erbjuder Ving sedan tidigare även möjligheten till ett obegränsat antal ombokningar fram till 30 dagar innan avresa och en unik återbetalningsgaranti på 7 dagar om en resa ställs in, skriver bolaget i ett pressmeddelande.

– De senaste veckorna har vi sett ett trendbrott och ökat tryck på bokningarna inför både sommar, höst och vinter. Vi vet att många vill ha något att längta efter och se fram emot. Samtidigt vet vi att trygghet blir allt viktigare. Paketresan har därför blivit mer relevant än någonsin, där vi som arrangör har ett helhetsansvar. Vi vill nu göra det ännu tryggare för våra kunder att boka en resa med oss även innan högsommaren, och inför därför denna ytterligare bokningstrygghet. Detta utöver våra redan generösa av- och ombokningsregler och återbetalningsgaranti som gäller för resor även längre fram, säger Fredrik Henriksson, kommunikationschef Ving i ett pressmeddelande.

De nya tillfälliga avbokningsvillkoren, med möjlighet till avbokning oavsett anledning fram till 30 dagar innan avresa, gäller charterresor med avresor till och med 15 juni 2021. Erbjudandet gäller nybokningar från och med den 29 januari. För resten av sommarsäsongen har Ving sedan tidigare förbättrat avbokningsvillkoren, med fri avbokning fram till 60 dagar innan avresa på nybokningar. Vid bokning av en charterresa hos Ving ingår av- och ombokningsskydd utan extra kostnad fram till den 31 oktober 2021, vilket bla innebär möjlighet till ett obegränsat antal ombokningar fram till 30 dagar innan avresa. För avresor från 1 november 2021 kan skyddet köpas till vid nybokning av en charterresa.

4 kommentarer

  1. Kompis med Reklamombudsmannen: Är detta en artikel eller reklamannons?
    • Travel News: Det är ett pressmeddelande vilket framgår av texten.
  2. Lena: Återigen en Ving artikel?? Vad händer med Ticket och Resia???
    • Travel News: Just nu finns det en lång intervju med Per G. Braathen Tickets ägare på sajten läs gärna den. Men självklart är Ving otroligt viktiga för oss på Travel News, Ving är ett av reseindustrins fem viktigaste bolag.

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.