Annons:

Ving lanserar nytt långdistansflyg

Med start idag släpper Ving upp resorna till vintern 2022/23. Och efter par års frånvaro vänds nu återigen blickarna mot Karibien med nygamla favoriter som Mexiko, Jamaica, Aruba och Dominikanska republiken.Senast Ving flög till Karibien var vintern 2019/20. Även Vietnam är tillbaka i programmet till nästa vinter. I tillägg satsar Ving och det egna flygbolaget Sunclass Airlines på ett helt nytt långdistansflygplan i flottan, en A330-900neo, enligt ett pressmeddelande.

– Med det nya flygplanet kommer vi att kunna erbjuda våra resenärer en ännu bättre flygupplevelse, men framför allt tar vi med Neon ett viktigt steg i vårt hållbarhetsarbete som vi får anledning att återkomma till inom kort. Årets vintersläpp är det tidigaste någonsin där vi vill möta efterfrågan från många av våra kunder som redan nu vill solsäkra nästa vinter. De karibiska resmålen är väldigt omtyckta och efterfrågade, så att vi återigen kan rikta blickarna västerut känns väldigt roligt, säger Claes Pellvik, kommunikationschef Ving i ett pressmeddelande.

11 kommentarer

 1. Björn Janssin: Saknar Barbados..🇧🇧😊
 2. Lena: Hallå, vad har Apollo och tui lanserat? :)
 3. EB: Saknar också Barbados..underbar ö, men väldigt väldigt dyrt där
 4. Markus: Känns ju rätt ofta som att inläggen kring Ving är ren reklam? Om så är fallet så bör ju TN redovisa att de får betalt för dessa inlägg. Annars vore det ju gött att likt Lena skriver, få veta vad TUI/Apollo lanserar...
  • Travel News: Det är ett pressmeddelande, vilket framgår tydligt i texten på två ställen.
 5. Carl Jansson: Till Lena: Den stora nyheten är ju att Sunclass airlines har leasat ett helt nytt långdistansflyg som levereras november 2022. Inte vilka marknader som öppnas. Har du läst hela artikeln?
 6. Lelle: Ving, kallar Sunclass airline för "det egna flygbolaget". Samtidigt läser man i dansk resemedia att Sunclass är "et dansk charterflyselskab". Kan någon förklara hur det förhåller sig?
 7. Reseräven: Florida vill vi till!!!!!!!!!!!!!!!
 8. Mm: Hoppas man börjar erbjuda bättre Premium Economy eller Business Class även på charter flygen
 9. Mm: Hoppas man börjar erbjuda bättre Premium Economy eller Business Class även på charterflygen
 10. Lasse: Saknar Diesel 8:an från Scanair.