Annons:

Annons:

Ving släpper sommarresorna för 2022

Om drygt en månad drar Vings sommarsäsong igång, men det är inte bara årets sommarresor som finns bokningsbara. Redan nu är siktet inställt på sommaren 2022 och från och med idag går det att boka nästa års sommarresa på Ving.se till de mest populära destinationerna vid Medelhavet. Först ut är Vings egna koncepthotell, Sunwing Family Resorts, Sunprime Hotels och O.B. C by Sunwing, samt ett antal andra omtyckta hotell. Fler bokningsbara hotell släpps upp löpande framöver, skriver bolaget i ett pressmeddelande.

Till nästa sommar kommer Ving att erbjuda resor från Arlanda, Landvetter, Sturup och Kastrup samt från ett tiotal regionala flygplatser runtom i landet, fler regionalflygplatser kommer sedan successivt att släppas upp.

– I år släpper vi sommarresorna tidigare än normalt då vi ser en ökad efterfrågan i vår försäljning på resor både i närtid och längre fram. Till nästa vinter har vi en beläggning som är 20 procent bättre jämfört med samma tid i fjol, vilket tydligt visar att svenskarnas abstinens efter utlandsresor är stor. I tider då trygghet värderas högt kan vi också se att charterresan har fått lite av en renässans då många upptäckt fördelarna med en paketresa. Likaså ser vi att allt fler vill unna sig mer på semestern, med bla bättre hotellrum. Och det gäller att vara ute i god tid även för bokningar till nästa sommar, de bästa rummen på de populäraste hotellen går alltid först, säger Fredrik Henriksson, Kommunikationschef Ving.

En kommentar

  1. Martin: Är det verkligen ekonomiskt försvarbart att flyga från mindre regionala flygplatser?. Hade det inte varit bättre att lägga fler och bättre avgångar på de större flygplatserna?!. Vill folk nu resa så tar de väl sig till en större flygplats ändå och man stannar ju inte hemma bara för att det är långt till flygplatsen. Svara

KOMMENTARER

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

1 KOMMENTARER ÖPPNA

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.