Annons:

Annons:

Ving svarar på kritiken: Alla budgivare behandlades lika

I ett mejl till Travel News skriver Vings kommunikationschef Fredrik Henriksson: "Alla intresserade av Vinggruppen i Norden gavs samma förutsättningar i processen."

”Alla intresserade av Vinggruppen i Norden gavs samma förutsättningar i processen. Tidsramen byggde på hur länge likviditeten i företaget räckte och var den samma för alla. Ingen nekades att delta i processen. Borgensåtaganden mot TC Group var på flera miljarder, vilket ingen köpare var villig att ta över. De nya ägarna åtog sig att säkerställa de 2 300 medarbetarnas anställningar, att de 400 000 resor som redan var inbokade skulle gå som vanligt och att vi skulle kunna fortsätta verksamheten som vanligt. Därför tog man även över bland annat skulder till hotellpartners, som är avgörande för att våra kunders semester framöver inte ska påverkas. Så, åter igen – Samtliga intressenter fick samma information och behandlades lika i budprocessen.”

2 kommentarer

  1. Erik Penser: Man måste bara älska de gamla bilderna på Harald Mix, (Altors ägare och nu även delägare i Vinggruppen) och Carnegies ledningsgrupp när de deklarerar att; Carnegie Investment Bank ska bli den ledande oberoende investmentbanken i Norden. #Räkmackaiprocessen Svara
  2. Jojje: Ha ha ha, spot on :-) Svara

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

2 KOMMENTARER ÖPPNA
Försäljningschef till Europaweekend
Sista ansökningsdag:
26 januari 2020
Säljare till Möten och Event
Sista ansökningsdag:
14 februari 2020
Tur & Retur söker erfaren resesäljare
Sista ansökningsdag:
3 februari 2020
Jambo Tours/TEMA söker biljettör
Sista ansökningsdag:
3 februari 2020