Annons:

Annons:

Ving utökar med 3 000 nya hotell

Som Sveriges ledande researrangör erbjuder Ving 400 resmål i 60 olika länder och nu utökas hotellutbudet ytterligare. I samarbete med den nya partnern Hotelbeds, en av världens största hotellbanker, lanserar Ving 3 000 nya hotell i portföljen inom ramen för city- samt sol- & badresor med reguljärflyg, enligt ett pressmeddelande.

Med det nya samarbetet får Vings kunder ett ännu större och bredare utbud av hotell att välja mellan, oavsett om man väljer att resa till exotiska resmål som Mauritius eller storstäder som London. Det nya samarbetet påverkar även priserna positivt.

– Vi är väldigt glada över det nya samarbetet som ger våra kunder ännu större valfrihet att välja bra hotell. Med Hotelbeds kommer vi även att kunna erbjuda bättre priser. Hotellen är noga utvalda för att uppfylla våra krav på bra lägen och standard, och precis som vanligt när man bokar hotell med flyg hos oss så omfattas man av paketreselagen, vilket alltid är en trygghet, säger Fredrik Henriksson, kommunikationschef Ving i ett pressmeddelande.

I Vings portfölj finns, förutom ett brett utbud av sol- & badresor samt citydestinationer, även träningsresor, kryssningar, gruppresor, flyg och tågresor.

Kommentarer är stängda.

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.