Annons:

Annons:

Scandic erbjuder gratisrum till bloggare

Scandic Grand Central i Stockholm har skapat ett specialanpassat rum som bloggare och digitala entreprenörer kan bo gratis i.

Från och med den 1 oktober kan bloggare och entreprenörer som har jobbrelaterade ärenden i Stockholm ansöka om kostnadsfritt boende i ett nytt konceptrum.
 
– Tanken är att underlätta resandet och idéutbytet bloggare emellan, och att justera rådande hotellrumsstandard till de nya behov som efterfrågas på marknaden. En reflektion kring undersökningen är att behoven för bloggare särskiljer sig mycket från hur affärsresenären prioriterar. Inom bloggsfären tycks man till exempel värdesätta design och trådlöst internet högre, säger Stephanie Smitt Lindberg, försäljnings- och marknadsdirektör på Scandic i Sverige.
 
Rummet Blogger’s Inn är anpassat efter de behov som bloggare efterfrågar, som laptopbricka, Ipad med bordsstativ, kamerastativ, självutlösare för kamera, minneskortläsare, trådlösa högtalare, inspirationsböcker med mera.
 
Konceptet är utvecklat utefter responsen på en enkät som 200 av Sveriges största bloggare fick besvara om hotellvanor. Sju av tio svarade att de har tvingats tacka nej till att bevaka ett bloggevenemang, pressvisning eller mässa i Stockholm på grund av kostnaden för logi.

Välkommen att kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av redaktionen. Kommentarer som kan anses vara olagliga, avviker från ämnet eller inte håller en god ton kommer att avpubliceras.

Affärsområdeschef för Grupp & Event.
Sista ansökningsdag:
31 March, 2018
SAS söker Saleability Specialist
Sista ansökningsdag:
28 March, 2018
General Manager till nytt boutiquehotell i Stockholm
Sista ansökningsdag:
02 April, 2018
Travel Consultant
Sista ansökningsdag:
28 March, 2018
Inca Tours söker resesäljare
Sista ansökningsdag:
02 April, 2018