Annons:

Skistar tror fortsatt på Sälens flygplats – trots pandemi

Sveriges senaste flygplats belägen i Sälen har fått en tuff start i livet. Scandinavian Mountains Airports första år har helt dominerats av pandemin och krisen i resebranschen. Men Skistar, en av projektets största investerare, tror fortsatt på avkastning, skriver SvD.

Det trots att vinterns skidsäsong hotas både av pandemi och små snömängder.
– Flygplatsen kommer vara viktig för Sälen och har redan gett fjällen stora möjligheter som tidigare inte fanns, säger Skistars finansdirektör Anders Örnulf till tidningen.

En kommentar

  1. Flygkonsult: Nu är det ju så att Sälens flygplats inte är den enda verksamheten som ofrivilligt har fått problem pga. den pågående Corona-pandemin. Detta gäller ju alla verksamheter. ALLA! Titta på turistbussarna som står still sedan i Mars. Hotell, konferensanläggningar, restauranger caféer, resebyråer, butiker av alla de slag som antingen får stänga eller säga upp personal, etc. etc. Tack och lov är pandemin inte något som kommer att pågå i en evighet. Hjälp istället dessa verksamheter med alla tusentals permitterade anställda genom att följa FHM direktiv och att stödja Sälens flygplats och alla andra verksamheter så kommer vi över detta.
Clarion Hotel Post söker Food & Beverage Director
Sista ansökningsdag:
28 maj 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024