Annons:

Skistar tror fortsatt på Sälens flygplats – trots pandemi

Sveriges senaste flygplats belägen i Sälen har fått en tuff start i livet. Scandinavian Mountains Airports första år har helt dominerats av pandemin och krisen i resebranschen. Men Skistar, en av projektets största investerare, tror fortsatt på avkastning, skriver SvD.

Det trots att vinterns skidsäsong hotas både av pandemi och små snömängder.
– Flygplatsen kommer vara viktig för Sälen och har redan gett fjällen stora möjligheter som tidigare inte fanns, säger Skistars finansdirektör Anders Örnulf till tidningen.

En kommentar

  1. Flygkonsult: Nu är det ju så att Sälens flygplats inte är den enda verksamheten som ofrivilligt har fått problem pga. den pågående Corona-pandemin. Detta gäller ju alla verksamheter. ALLA! Titta på turistbussarna som står still sedan i Mars. Hotell, konferensanläggningar, restauranger caféer, resebyråer, butiker av alla de slag som antingen får stänga eller säga upp personal, etc. etc. Tack och lov är pandemin inte något som kommer att pågå i en evighet. Hjälp istället dessa verksamheter med alla tusentals permitterade anställda genom att följa FHM direktiv och att stödja Sälens flygplats och alla andra verksamheter så kommer vi över detta.
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024