Annons:

Annons:

Viking Line lanserar Almedalenkryssningar i sommar

I sommar kommer Almedalsbesökarna att kunna ta Viking Cinderella från Stockholm till Visby och tillbaka. Måndagen den 4 mars släpper Viking Line biljetterna till sammanlagt tre kryssningsavgångar under politikerveckan i Almedalen, skräddarsydda för att kunna besöka Moderaternas, Liberalernas respektive Socialdemokraternas dagar, enligt ett pressmeddelande.

Varje kväll året runt avgår nöjeskryssaren Viking Cinderella från Stadsgården i Stockholm till Mariehamn på Åland och tillbaka. Nu lanseras möjligheten att i stället ta Cinderella till Almedalsveckan i Visby för en oförglömlig start på sommaren. De tre separata kryssningarna med högkvalitativa måltider och möjlighet att både handla taxfree och vila ut sig efter en hektisk Almedalsupplevelse i fartygets exklusiva spa, kommer att avgå från huvudstaden den 30 juni, 2 juli och 4 juli.

– Det här är första gången Viking Line erbjuder skräddarsydda Almedalskryssningar. Såväl företag, organisationer som mindre grupper kan nu ta havsvägen från Stockholm till Visby, säger Kenneth Gustavsson i ett pressmeddelande.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
Vulkanresor söker en resekonsult till Umeå
Sista ansökningsdag:
14 juni 2019
AFFÄRSRESESÄLJARE GÖTEBORG
Sista ansökningsdag:
27 maj 2019
Affärsresesäljare – Kalmar
Sista ansökningsdag:
7 juni 2019
Är du vår nya Key Account Manager?
Sista ansökningsdag:
7 juni 2019