Annons:

Viking Line lanserar Almedalenkryssningar i sommar

I sommar kommer Almedalsbesökarna att kunna ta Viking Cinderella från Stockholm till Visby och tillbaka. Måndagen den 4 mars släpper Viking Line biljetterna till sammanlagt tre kryssningsavgångar under politikerveckan i Almedalen, skräddarsydda för att kunna besöka Moderaternas, Liberalernas respektive Socialdemokraternas dagar, enligt ett pressmeddelande.

Varje kväll året runt avgår nöjeskryssaren Viking Cinderella från Stadsgården i Stockholm till Mariehamn på Åland och tillbaka. Nu lanseras möjligheten att i stället ta Cinderella till Almedalsveckan i Visby för en oförglömlig start på sommaren. De tre separata kryssningarna med högkvalitativa måltider och möjlighet att både handla taxfree och vila ut sig efter en hektisk Almedalsupplevelse i fartygets exklusiva spa, kommer att avgå från huvudstaden den 30 juni, 2 juli och 4 juli.

– Det här är första gången Viking Line erbjuder skräddarsydda Almedalskryssningar. Såväl företag, organisationer som mindre grupper kan nu ta havsvägen från Stockholm till Visby, säger Kenneth Gustavsson i ett pressmeddelande.

Kommentarer är stängda.

Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024