Annons:

Annons:

Ett ovanligt år återspeglas i Nordic Business Travel Awards

En Travel Manager och en leverantör prisades under Nordic Business Travel Summit 2021 den 24 mars enligt ett pressmeddelande. På grund av rådande restriktioner, delades årets Nordic Business Travel Awards ut virtuellt. Mot bakgrund av att svenska företag och myndigheter knappt rest under det gångna året, beslutades även att anpassa priserna till situationen. Endast 2 priser delades ut; en Travel Manager Award samt ett pris till en leverantör som utmärkt sig i sina relationer med kunderna under pandemin. Vinnarna har röstats fram av medlemmar i de fyra nordiska affärsreseföreningarna.

Travel Manager of the Year Award: Ulrika Rosén, Global Travel & Meetings Manager, Tetra Pak. 

En jury bestående av representanter för respektive affärsreseförening tilldelade Ulrika priset med motiveringen; “Ulrika har under ett kritiskt och utmanande år, blivit en viktig intern samarbetspartner till ledningen. Hon har bevisat värdet av ett aktivt travel management och stöttat företagets resenärer på ett strålande sätt.”

‘The Extra Mile Supplier’ Award: American Express Global Business Travel (GBT)

De vanliga priserna som delas ut i samarbete med Nordic Bench, slogs samman till ett under detta pandemins år. Det tilldelades en leverantör som mötte de många utmaningarna som branschen ställdes inför på ett bra sätt och som gick ‘the extra mile’ för sina kunders skull. 

Arrangörerna av NBTS 2021 säger att travel managers röstade för GBT med motiveringen “innovation, kreativitet och en vilja att göra allt i sin makt för att stötta oss under pandemin. Dessutom fortsätter de att investera i ny teknologi för att möta en ny verklighet.

”Johan Wilson, GBT’s Vice President och General Manager för Norden säger: “Vi är överraskade och stolta över att ha fått priset, som går direkt till alla fantastiska medarbetare i regionen. Vi kommer att fortsätta jobba med våra kunder och partners i branschen för att främja en trygg återgång av resandet.”

Lotten Fowler, General Manager för SBTA, Swedish Business Travel Association, säger i ett pressmeddelande: “Det är viktigt att uppmärksamma att det trots en pandemi pågått en mängd kritiska aktiviteter för att stötta svenska företag och myndigheters medarbetare och ledning. Både i att hantera pandemins direkta konsekvenser, men även för att förbereda för en återgång till att världen åter öppnar upp”.

Nordic Business Travel Awards delas ut av affärsreseföreningarna I Danmark, Finland, Norge och Sverige, i samarbete med analysföretaget Nordic Bench. 

Kommentarer är stängda.

STRICCT TRAVEL expanderar!
Sista ansökningsdag:
8 oktober 2021
Room Republic söker VD
Sista ansökningsdag:
15 oktober 2021

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.