Annons:

Annons:

Nya Travel News är en succé

För en dryg månad sedan lanserade Travel News en ny sajt. Sedan dess har våra besökssiffror rört sig rakt uppåt. Nu har vi enligt Google Analytics över 48 000 läsare i månaden.   -Det är otroligt kul att våra läsare blir fler och tillbringar mer tid på vår sida, säger Viggo Cavling, chefredaktör på Travel News.

De senaste månaderna har Travel News inte bara fått snyggare kläder. Vi har också ökat nyhetspulsen.

– Mitt mål är att vi ska vara snabba med det senaste som hänt.

Men vi satsar även på mer personligt material som fredagskrönikan och längre intervjuer.

Det tycks som om mixen faller våra läsare i smaken.

Travel News kommer att köra fullt ut fram till första veckan i juli. Då drar Travel News för första gången någonsin till Almedalsveckan.

– Det ska bli superkul att bevaka våra frågor under politikerveckan. Flygskatten har ju blivit en valfråga. Moderaterna har lovat att ta bort den och MP vill höja skatten, säger Viggo Cavling.

Under juli går aktiviteten ner en smula, men vi kommer att gasa igen första veckan i augusti.

Ansvarig för omgörning är Snowfall. Snowfall är ett IT-bolag med internationell verksamhet samt en av de ledande aktörerna inom Travel Tech-sektorn. Bolaget är verksamt inom branscher såsom flyg, tåg och rederinäringen. Bland kunderna märks bland andra SAS, American Airlines, United Airlines och MTR Corporation som är en av världens största tågoperatörer.

Till skillnad från traditionella leverantörer, har Snowfall ett genomgripande affärsdrivande perspektiv och tar ett affärsmässigt ansvar för hela kundens verksamhet. Detta har lett till att Snowfall snarare arbetar med partnerskap än har en traditionella kund-/leverantörsrelation.

Som partner analyserar Snowfall hela verksamheten och digitaliserar tjänster i affärsutvecklingssyfte där drivkrafterna är kundnytta, effektivisering och intäktsökning.

Därutöver har Snowfall även en systerverksamhet tillsammans med Panasonic som utvecklar och levererar system för WiFi ombord till några av världens största flyg- och tågbolag.

Sedan ett antal år har Snowfall haft ett nära samarbete med Travelnews där man bland annat hjälpte till att skapa en ny teknisk plattform, i syfte att bättre kunna utveckla nya tjänster till läsarna. Snowfall ligger även bakom det nya utseendet på webbplatsen. Nästa steg blir sannolikt att vidareutveckla möjligheterna till mer spännande innehåll i själva artiklarna samt att ta fram en ny teknisk plattform för att bättre kunna hjälpa prenumeranter.

 

2 kommentarer

  1. Hans Öberg: Snyggt jobbat!
    • Redaktionen: Tack!

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.