Annons:

Han blev Vings senior-reseledare

Drygt 100 sökte, bara en fick chansen. Den träningsaktive 65-åringen Kalle Sundkvist vann Vings tävling Reseledare senior.

I april utlyste Ving en tävling för alla som har fyllt 65 år och som drömmer om att jobba som reseledare. Vinnaren skulle få prova på sitt drömyrke under en vecka i sommar.

Nu har Ving utsett segraren bland drygt 100 ansökningar. Det blev 65-årige Kalle Sundkvist från Bromma i Stockholm.

I sin ansökan beskrev Kalle Sundkvist hur han skulle lägga upp sin vecka som reseledare. Eftersom han själv är aktiv och har tränat hela sitt liv vill han få igång människor genom vandring, paddling, löpning, spinning och besök på gymmet. Han vill få människor i målgruppen 50+ att känna att träning är kul.

Under sensommaren åker Kalle Sundkvist till ett Sunprime-hotell för att förverkliga planerna. Ving står för resa, boende och mat under hela veckan.

Juryn bestod av medarbetare på Ving.

– Vi har fått in massor av bra ansökningar, och många har också bidragit med idéer till aktiviteter på våra hotell och resmål, och de ska vi gå igenom nu. Kalles bakgrund och intresse för träning passar väl in i hur många, inte bara seniorer, vill tillbringa sina semestrar idag, säger Vings informationschef Magdalena Öhrn i ett pressmeddelande.

Kommentarer är stängda.