Annons:

Rekordlåga priser priser till solen just nu

Med en försommar med rekordtemperaturer på hemmaplan ligger priserna på resor till solen på rekordlåga priser. Men nu när skolorna slutar och midsommar väntar runt hörnet sticker priserna iväg rejält. Se till att säkra solen nu, skriver Resia i ett pressmeddelande.

– Vi ser samma mönster varje år. Efter skolavslutningarna och vid midsommar kan svenskarna inte längre stå emot längtan efter salta bad i ett soligt land på varmare breddgrader. När nu högsommaren här hemma börjar vackla med regn på flera håll är det många som går in och säkrar en vecka vid till exempel Medelhavet. En resa som förra veckan låg på 799 kronor ligger i dagsläget på nästan det dubbla och även om det fortfarande är väldigt billigt så visar det utvecklingen, säger Lina Eklund, PR-specialist på Resia, i ett pressmeddelande.

Midsommar är vändpunkten

Midsommarafton har historiskt sett inte levererat särskilt bra väder och det är oftast då svenskarnas tålamod brukar ta slut. Under midsommar är det ett högt tryck på bokningssajterna och de bästa resorna är de som går först. Särskilt eftertraktade är hotell med barnklubbar, hotellrum med swim out-möjligheter samt boutiquehotell i trendiga storstäder. Vill man kunna välja och vraka till humana priser bör man alltså boka nu.

Kommentarer är stängda.