Annons:

Annons:

Solresor lägger ner Kerala

Efter endast en säsong lägger Solresor ner fjolårets stora charternyhet Kerala i södra Indien.

– Vi fick mycket medial uppmärksamhet, men kommersiellt blev det ingen succé, säger Solresors vd Anders Hagert till Travel News.
Bristande hotellstandard och infrastruktur på turistorterna gjorde att charterresmålet inte levde upp till charterbolagets och resenärernas krav.
– Vi hade många samtal med hotellen, men det är tyvärr så att Kerala inte är redo för den massturism som charter innebär. Det handlar också om svenska resenärers förväntningar, som kanske väntat sig ett nytt Phuket, säger Anders Hagert.
Beslutet att lägga ner Indienprogrammet beror också på prisökningarna på flygbränsle, som kommer att göra vinterns långdistansresmål dyrare.
-Vid en konjunkturnedgång tror vi att långdistansprogrammet kommer att ta mest stryk, därför är vi lite försiktigare i vinterns upplägg. Vi satsar inte på något nytt resmål i vinter utan håller fast vid våra gamla, bortsett från Kerala.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
ANNONS
ANNONS
Go Cruising söker resesäljare
Sista ansökningsdag:
29 juni 2018
Business Travel Counselor
Sista ansökningsdag:
25 juni 2018
Stena Line Travel Group söker Contracting Manager
Sista ansökningsdag:
11 juli 2018
JUNIOR SALES/ SALES ASSISTANT
Sista ansökningsdag:
29 juli 2018
Kundservicechef till Birka Cruises
Sista ansökningsdag:
15 juli 2018
Affärsresesäljare till Växjö
Sista ansökningsdag:
3 juli 2018