Annons:

Annons:

Värdefullt bagage får låsbart utrymme

Extra värdefullt bagage som musikinstrument, datorer och annan elektronik kan för 49 kronor per kolli nu förvaras i låsbara skåp under färden meddelar Swebus.

Hos Swebus finns det av säkerhetsskäl begränsningar på hur stort handbagage resenärer får ta med ombord. Därför vill resenärer ibland kunna låsa in värdefulla saker i bagageutrymmet istället.

– När vi undersökt behovet har 6 av 10 resenärer svarat att de vill kunna låsa in värdefullt bagage ibland, säger Christel Grip, presschef på Swebus.

Vid bussen lämnas bagaget till föraren som placerar det i det låsta utrymmet och ger resenären ett bagagekvitto. Vid avstigning lämnar föraren ut bagaget igen mot uppvisande av bagagekvitto som matcher det som sitter på kollit. Men det får bara plats max sex kollin per buss i det låsta bagageutrymmet. Om alla sex redan är bokade kommer resenärna inte kunna köpa tjänsten längre på den turen, utan får välja en annan avgång istället.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
Projektledare Grupp & konferens
Sista ansökningsdag:
18 februari 2019
Kleins Resebureau söker affärsresesäljare/resesäljare
Sista ansökningsdag:
8 februari 2019
Affärsresesäljare
Sista ansökningsdag:
18 februari 2019