Annons:

Annons:

Nu kan du betala din charterresa med Ving i efterskott

Resurs Bank blir leverantör av e-handelsbetalning via faktura och delbetalning när Ving och systerbolagen inom Nordic Leisure Travel Group (NLTG) nu erbjuder ett utökat kunderbjudande vid bokning av resor. Med Resurs Bank kan Ving erbjuda ett nordiskt konsumenterbjudande som möter kundernas förväntningar på en flexibel, trygg och smidig kundupplevelse, enligt ett pressmeddelande.

Med Resurs e-handelslösning kommer kunderna på den nordiska marknaden kunna välja mellan både faktura och delbetalning, vilket ger en ökad flexibilitet vid bokning av en resa. Erbjudandet inkluderar bla 30-60 dagars fri kredit och möjlighet till delbetalning.

– Efter att ha utvärderat den nordiska marknadens e-handelsleverantörer har vi valt en aktör som matchar vår ambition om en riktigt bra kundupplevelse. Resurs Bank har värdefull erfarenhet av vår bransch sedan tidigare och erbjuder en e-handelslösning som ger oss förutsättningar att möta de behov vi ser hos dagens kunder. Resurs Bank är dessutom en finansiellt stabil aktör med en e-handelsplattform som möjliggör för den flexibilitet som är nödvändig för våra kunder. Vi kan, bara en vecka efter lanseringen, se att vårt nya erbjudande är mycket uppskattat då många kunder redan nu väljer Resurs betallösning vid bokning av en resa, den första betalningen med faktura gjordes redan 15 minuter efter lanseringen, säger Øyvind Tørstad är Head of Ancillaries and Customer Payments, Ving /Nordic Leisure Travel Group i ett pressmeddelande.

Faktura är ett uppskattat betalmedel i Sverige och under 2020 blev det betalsättet som svenskarna främst föredrar inom e-handel (33 procent), enligt Nets E-handelsrapport från 2020. På andra plats kom kortbetalning (22 procent) och på tredje plats Swish (20 procent). Av den totala e-handelsvolymen i Norden utgör resor en omfattande del och genom det nya partnerskapet med Ving och NLTG stärker Resurs Bank sin position inom e-handel på den nordiska marknaden. Samtidigt kan Ving erbjuda en attraktiv och trygg betallösning för sina kunder.

3 kommentarer

  1. #sentskasyndarenvakna: Det var kanske dags... Många konkurrenter har erbjudit detta i flera år... haha. Svara
  2. Marcus Andersson: Har inte VING erbjudit detta länge med VING Holiday Card??? Svara
  3. Lena: Skulle aldrig köpa via detta. Rena rama skuldfällan. Svara

KOMMENTARER

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

3 KOMMENTARER ÖPPNA
Travel Consultant till Winberg Travel
Sista ansökningsdag:
5 november 2021

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.