Annons:

Annons:

Kjos inför bokslutet: ”2017 var en röra”

Två dagar innan Norwegian släpper sitt bokslut för 2017 säger vd:n Bjørn Kjos att året var en röra till följd av pilot- och flygplansbristen under sommaren.

Norwegian tvingades i somras att ställa av tio av sina Boeing 737-flyg efter motorproblem, vilket gav flera veckors förseningar. Flygbolaget tvingades sätta in extra personal och äldre mindre effektiva plan villat ledde till kostnader på ungefär en miljard kronor.

– Vad skulle vi göra? Vi hade redan börjat sälja biljetter. Vi kunde inte säga ”förlåt, vi kan inte flyga dig” till passagerarna. Det bästa med 2017 är att det är nu är 2018, säger Kjos till Bloomberg.

Två dagar innan norska flygbolaget Norwegian presenterar sitt bokslut för 2017 förekommer vd:n Bjørn Kjos genom att kalla året för ”en röra”. Han syftar till pilot- och flygplansbristen under sommarsäsongen, vilket kostade bolaget omkring en miljard kronor.
Norwegian blev tvungen att ställa av tio av sina Boeing 737-flyg efter motorproblem, vilket gav veckor att förseningar, skriver E24.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
ANNONS
ANNONS
ACCOUNTING
Sista ansökningsdag:
31 augusti 2018
Junior Program Manager (Account Manager)
Sista ansökningsdag:
6 augusti 2018
Projektledare till Event in Skåne, Malmö
Sista ansökningsdag:
9 augusti 2018
Resesäljare vikariat t.om mars 2019
Sista ansökningsdag:
31 augusti 2018
JUNIOR SALES/ SALES ASSISTANT
Sista ansökningsdag:
22 augusti 2018