Annons:

Annons:

Norwegian erbjuder klimatkompensation med Gold Standard

Norwegian har ingått avtal med Chooose för att kunna erbjuda klimatkompensation på nationella och internationella flygningar. Detta aviserade flygbolaget under politikerveckan i Almedalen.

Kompensation ska förhindra motsvarande mängd utsläpp på en annan plats i världen. Genom att klimatkompensera bidrar man till att finansiera hållbara projekt i utvecklingsländer.
Norwegian lovar full transparens på vart pengarna går, vilka projekt man stödjer och vilken klimateffekt det ger.
Det kommer att vara handplockade projekt som har de högsta verifieringarna som finns – bland annat FN-verifierade. De kommer även ha Gold Standard (En global ideell stiftelse som är den enda certifieringsstandarden som är godkänd av över 80 internationella miljöorganisationer).
– Vi fortsätter vårt viktiga arbete för en mer hållbar luftfart med att även erbjuda klimatkompensation med full transparens om vart pengarna går, säger Charlotte Holmbergh Jacobsson PA- och presschef på Norwegian i Sverige.

En kommentar

  1. Fredrik: Är det resenären som får välja till och betala eller gör Norwegian det? Svara

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

1 KOMMENTARER ÖPPNA
HJÄLP!
Sista ansökningsdag:
16 oktober 2019
Escape Travel söker digital marknadsförare
Sista ansökningsdag:
23 september 2019
Affärsresesäljare Göteborg och Stockholm
Sista ansökningsdag:
9 oktober 2019