Annons:

Annons:

Nu kan du flyga privatjet till Palma

Puro Group och tyska flygbolaget Hahn Air lanserar Purojet. Prislappen för två personer flyg plus hotell börjar på 4990 euro.

Det nya samarbetet mellan Puro Group och Hahn Air erbjuder schemalagda flygningar mellan Düsseldorf och Palma samt chartrade flyg. Purojet kan chart- ras från Stockholm, Oslo och Köpenhamn till Palma och från Mallorca till andra platser inom Spanien, i Europa eller Nordafrika, mellan mars och september.

Att resa med Purojet innebär en skräddarsydd flygresa med enastående service ombord. Resenärerna kan njuta av en upplevelse som påminner om Puro Groups hotell och beachklubbar, fast på en högre höjd. Purojet Cessna är ett snyggt och modernt flygplan som har kapacitet för åtta personer och kan flyga en sträcka på ca 519 mil. Priserna är på förfrågan och beror som hos vanliga flygbolag på dag, tid, säsong och efterfrågan.

Purojet erbjuder även en exklusiv Puro Premium Weekend för sina kunder som önskar ett lyxigt mini-break på Mallorca. Puro Premium Weekend består av Purojet tur-och-returflyg, transfers, boende på Purohotel, en premium Bali- solsäng för en dag på Purobeach och Puro Spa massage. Pris för detta speci- alerbjudande startar på 4990 euro för två personer, allt enligt ett pressmeddelande.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA