Annons:

Annons:

Västerås får flyg till Helsingfors

Först Reykjavik och nu Helsingfors – nya utrikeslinjer öppnar upp världen för resenärer i Mälardalen och knyter samman Västerås med två hubbar och ett stort antal destinationer i både Nordamerika och Asien.

Tidigare i år startade WOW Air en reguljär flyglinje till Reykjavik varifrån man kan flyga till ett växande nät av destinationer i USA och Kanada. Drygt ett halvår senare, den 15 september, startar Nextjet en linje till Helsingfors vilket gör det möjligt att flyga vidare till Finnairs många destinationer i Asien skriver Flygtorget.

– Vi är mycket glada att kunna återetablera flygplatsen för affärsresande med frekventa avgångar till hela världen via Helsingfors säger Eva Wetterstrand, Marknadschef på Västerås Flygplats.

Bakom den nya satsningen ligger Nextjet tillsammans med Finnair och Handelskammaren i Mälardalen. Cirka 30 procent av stolarna på Finnairs linjer till Asien fylls upp med passagerare från Mellansverige. Den nya linjen lägger ytterligare en feeder till upptagningsområdet.

Linjen kommer att trafikeras med tre tur & retur måndag till fredag, en tur & retur lördag och två tur & retur på söndagar. Nextjet sätter in en ATP med 68 stolar ombord mellan Västerås Airport och Vanda i Helsingfors. 

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
MSC Cruises söker driven resesäljare till kryssningar
Sista ansökningsdag:
2 april 2019
Säljare till Möten, Event och Partners
Sista ansökningsdag:
31 mars 2019
Driven resesäljare sökes
Sista ansökningsdag:
9 april 2019
Customer Sales & Service Agent based in Stockholm
Sista ansökningsdag:
2 april 2019
Regional Sales Manager – BIG Travel Sweden AB
Sista ansökningsdag:
14 april 2019
Air Content Analyst
Sista ansökningsdag:
31 mars 2019