Annons:

Ving lanserar den grekiska ön Karpathos

Mitt emellan Kreta och Rhodos, i den södra delen av Egeiska havet, ligger den långsträckta ön Karpathos. Ön lockar med vackra byar, 20 mil stränder, dramatisk natur och kristallklart vatten. Ving erbjuder tre resmål och direktflyg från Stockholm och Köpenhamn.  

Ving har sedan tidigare 77 resmål och närmare 700 hotell i Grekland. Nu läggs ytterligare tre resmål och 15 hotell till i programmet.

– Vi har sett en stigande efterfrågan på resor till Grekland och har utökat antalet platser med 25 procent under de senaste fyra åren. Nu tillkommer Karpathos med tre olika resmål så om man har svårt att välja skulle jag rekommendera en kombination med en vecka i det lite livligare Karpathos stad och en stillsam vecka i Lefkos, säger Fredrik Henriksson, kommunikationschef Ving.

 

En kommentar

  1. Dag Frode H: Var på Karpathos förra veckan (hade bokat med Airtours); en mycket trevlig destination. (27 grader C i båda luften och vattnet, nu under mitten på september, var rätt så härligt ☀️) Hotellägaren på vårt trevliga strandhotell utanför huvudorten Pagadia/Karpathos berättade då faktiskt för oss att han hade skrivit kontrakt med Ving/Thomas Cook inför sommarsäsongen 2019...och att i den sammanhangen kommer hotellet under vintern delvis att rustas upp ?