Annons:

Food & Beverage

Max tvingas böta 400 000 för arbetsmiljöbrott

Två olyckor på lika många år med allvarliga brännskador som följd. Det ledde till att…

Hej då vego – nu blir det lyxig fiskrestaurang på Grand

Mathias Dahlgren, stjärnkocken bakom bland annat Matbaren och Rutabaga, öppnar den 11 augusti dörrarna till…

Premium

Färre svenskar och svin i Danmark

Färre svenskar turistar i Danmark när svindyr dansk krona hotar bortom bron. Och den goda…

Premium

England satsar på vinturism

I södra England har klimatförändringar skapat liknande förutsättningar för mousserande vin som fanns i Champagne…

Världens bästa restaurang finns i Lima enligt ny ranking

Bästa restaurangen i världen finns i Lima: Restaurang Central. Och de petar därmed danska restauranger…

SAS, SJ, Norwegian och Strawberry bojkottar Marabou-ägaren Mondelez

Protesterna mot Marabou har växt efter att ägaren Mondelez hamnat på svarta listan över bolag…

SAS bojkottar Marabouchoklad

SAS stoppar alla produkter från Mondelez, som äger varumärken som Marabou, Daim och Oreo, ombord…

Kris för korvar och griskött i Tyskland

Eisbein, schwenshaxe, schwenbraten, Bärchenwurst, weisswurst och schnitzeln. Tyskarna älskar kött och allra helst fläskkött. Eller…

Ingen ensamrätt för Schweiz på hålosten

Schweizarna kan inte ensamma lägga beslag på beteckningen emmentalerost. Landet producenter förlorade en kamp om…

Äggsplosiv TikTok-trend

En ny mattrend som involverar hårdkokta ägg samlar miljontals visningar på TikTok. Text: Janne Sundling