Annons:

Årets Grand Travel Award leds av Tareq Taylor

Det är en tradition i reseindustrin att varje år i februari arrangerar vi Grand Travel Award på Grand Hôtel i Stockholm. Självfallet ska branschens finaste gala vara på det bästa och mest anrika hotellet i Sverige. Så har det varit sedan urminnes tid, läs tidigt åttiotalet. En nyhet i är att vår gala kommer att leda av Tareq Taylor, Sveriges mest älskade tv-kock har visat sig också vara en stor underhållare och sångare.

Målet är – som alla andra år (29 år!) – att samla alla aktörer i reseindustrin för ett matigt seminarium och en storslagen gala med fest. 

Och för dig som varit med länge är det sedan förra året nya regler när det gäller hur vinnarna utses. Förr var det bara anställda på resebyråer som fick vara med och rösta. Nu får även svenska folket att få berätta om sina favoriter när det gäller hotell, flygbolag, hyrbil, researrangörer, rederier och världens bästa turistland. Vi kommer även väga in hur affärsresenärer se på sina leverantörer inom reseindustrin. Men självfallet vill vi fortfarande att Sveriges resebyråer berättar vad de tycker om bolagen i resebranschen. 

2023 års Grand Travel Awards utses genom en undersökning gjord av Nordic Bench där alltså svaren från privatresenärer, affärsresenärer och resebyråer ligger som grund.

– Det är ett hedersuppdrag för oss att vara med på Grand Travel Award. Många i branschen känner förstås oss redan genom våra återkommande rapporter om konjunkturläget i reseindustrin i Norden, säger Jan Ogner, vd på Nordic Bench.

Årets program är inte helt klart än, men tre talare är redan bokade:  Mattijs ten Brink, vd på Sunweb, Johanna Danielsson, Kairos Future, Anders Wallström på Swedbank. 

När: Torsdag 23 februari, 2023
Tider: Heldagsbiljett från kl 15:00, kvällsbiljett från kl 18:00
Var: Vinterträdgården, Grand Hotell, Södra Blasieholmshamnen 8, ingång till höger om hotellets huvudentré.

Biljettpriser 2023

Seminarium samt Gala (1695:- + moms)
Du får, (från kl 15.00) seminarium , gala med prisutdelning, middag med ett glas vin, öl eller alkoholfritt.

Boka din heldagsbiljett

Gala (695:- + moms)
Du får (från kl 18.00), gala med prisutdelning, middag med ett glas vin, öl eller alkoholfritt.

Boka din kvällsbiljett

Läs mer här. 

Tareq Taylor, Fotograf: Theresia Köhlin

Kommentarer är stängda.

Clarion Hotel Post söker Food & Beverage Director
Sista ansökningsdag:
28 maj 2024
Flygtaxis Support söker nya medarbetare
Sista ansökningsdag:
4 juni 2024
Area Sales Manager till Stockholm
Sista ansökningsdag:
5 juni 2024