Annons:

Har inte missat en enda gala sen millennieskiftet

Ving kommunikationschef Claes Pellvik är van vid Grand Travel Award. Den 26 april på Grand Hôtel i Stockholm kan hans bolag vinna pris för bästa researrangör.

Ving kan vinna en Grand Travel Award i kategorin researrangör den 26 april på Grand Hôtel, hur känns det?

Det känns pirrigt och kul att det blir GTA igen, vi har vunnit priset som bästa charterarrangör en massa år i rad, så vi hoppas på vinst igen. Men man ska aldrig vara för säker, som vår gamla koncernchef Christer Sandahl inpräntade, ”If you want to stay number one, act like number two.”

Men det finns plats för ett nytt diplom på vår skrytvägg i DN-huset.

Om inte ni vinner, vem borde då vinna?

Då önskar jag att Jan Carlzon vann en heders Platinum GTA för sina otroliga insatser för vår industri ända sedan 1960-talet.

I år är det både resebyråanställda, allmänheten och affärsresenärer som röstar, hur känns det? 

Känns bra att ni breddar scoopet och tar in flera röster.

Ni gör mycket undersökningar själva. Vad är viktigaste för kunderna?

Vi ser att säkerhet och trygghet inför och under resan fortsatt är mycket viktigt för våra gäster. Fokus har flyttats lite från Covidrelaterade aspekter till att gå mer mot nya saker som kommit upp i samband med Ukrainakriget, till exempel är det viktigt att kunna garantera att man inte bor på ett ryskägt hotell.

Ses vi på galan?

Ja självklart, har inte missat en enda GTA sen millennieskiftet.

Har du något minne från GTA som du vill delge oss?

Ni har haft många bra konferencierer genom tiderna och som alltid framkallat starka känslor hos min kollega Jesper Lindqvist när han tagit emot priset.

Som till exempel här 2017 med Messiah Hallberg.

Claes Pellvik

Namn: Claes Pellvik

Titel: Kommunikationschef Ving/Nordic Leisure Travel Group

Familj: fru Helene och barnen Smilla och Adrian

Bor: Sigtuna

Senaste resa: Skidor i Cervinia på sportlovet.

Reser jag aldrig utan: Har ett litet kit med diverse laddare, mobilsladdar och powerbank som alltid är med.

Favorithotell: O.K jag är väl lite partisk, men gillar skarpt våra OBC hotell, som är premium familjehotell med snygg design, bra mat och sportaktiviteter.

Favoritreseapp: Uber är suveränt smidig att använda och skönt att inte bli blåst av oseriösa taxichaufförer när man är på ett nytt ställe.

Flygbolag som jag åker helst med: O.K även här är jag ganska partisk, men måste säga Sunclass Airlines, tack vare de suveräna kollegorna ombord som verkligen vet hur man skapar en riktigt fin semesterkänsla på flyget.

Favoritdestination bortom min egen: Kommer alltid tillbaka till Mallorca.

Min drömresa: Har på gamla dar kommit att uppskatta allt mer det här med naturupplevelser, så därför är jag nyfiken på att uppleva Grönland

Detta vet vi inte om dig: Är inte så hemlig av mig, men kanske inte så känt att ett av mina första jobb i resebranschen var som servitör på Birka Cruises, tidigt 90-tal.

Läs allt om Grand Travel Award här!

Köp din heldagsbiljett här!

Eller din kvällsbiljett här!

Kommentarer är stängda.